Termékek - Zsugorfóliák

A polietilén csomagolóanyagok egyik legáltalánosabb felhasználási módja zsugorfóliaként. A zsugorfólia a bevitt hő hatására meglágyul és összezsugorodik, majd a gyorsan lehűtött anyag, kereszt és hosszirányban is jó tartást biztosít a fóliázandó termékek számára.

A zsugorfólia felhasználási területe igen széleskörű, kiválóan alkalmazható az üdítőiparban, épitőiparbanés minden egyéb raklapos termék egyesítő csomagolásánál. A kissűrűségű polietilénből készült síkfólia vékony rétegben, átlátszó, hajlékony szívós anyag. Hajlékonyságát alacsony hőmérsékleten is megtartja. 110-115 ºC-on kezd lágyulni, így max. 60 ºC-ig használható tartósan. Korszerű higiénikus csomagolóanyag, az időjárás viszontagságainak ellenáll.


ZSUGORSAPKA (SHRINK HOOD)

A raklap paramétereitől függően gyártott zsugorsapkák automata, vagy kézi csomagolósoron egyaránt felhasználhatók. Elsősorban szabványos (EUR), illetve „egyutas” raklapra kiszerelt termékek egyesítő csomagolására használják a zsugorsapkát, amely nagy előnye,–a politilén tulajdonságaiból adódóan – hogy a zsugorodást követően, közel egyenletes szorítóerőt biztosít a rakat számára, ezáltal biztonságosan tárolhatók, mozgathatók még a szétcsúszásra hajlamos termékek is. A fentieken túl megvédi a terméket az időjárás káros hatásaitól: nedvesség, hó, eső. Zsugorsapkát darabos illetve tekercses kivitelben is egyaránt gyártják.

Darabos kivitelnél: konfekciónáló gépeinkel a vevő igényeinek megfelelően szabják méretre. Ebben az esetben felhasználásakor általában kézzel húzzák
a zsugorsapkát a termékre.

 

Tekercses kivitelnél: a termék méretrevágása az automata csomagolósoron történik.

Felhasználási területek

  • ipari- és háztartási gépek (hűtőgép, fagyasztóláda, tűzhely)
  • építőipari termékek (cement, tégla, csempe, szaniterek)
  • illetve minden egyéb palettás vagy EUR raklapos termékek egyesítő csomagolására

 

 

 

 

 

 

A polietilén zsugorfólia zsugorításához kicsit magasabb hőmérséklet és több idő szükségeltetik, mint a PVC zsugorfóliához. A polietilén zsugorfólia számára a felmelegítést követően hirtelen és hatásos hűtés szükségeltetik. A polietilén zsugorfólia által becsomagolt áruk feszes burkolatot kapnak, a törési veszteség minimálisra csökkenthető. Az amortizáció elkerülése mellett a polietilén zsugorfólia megvédi az árut a portól és egyéb szennyeződésektől. A polietilén zsugorfólia többféle szélességben, kivitelezésben kapható. Tömlő, féltömlő, valamint sík kivitelezésben megrendelhető. Tömlő szélessége 100-600 mm, féltömlő szélessége 100-1200 mm, sík szélessége: 235-1200 mm.A polietilén zsugorfólia vastagsága 15-120 my.

 

 

 

A poliolefin zsugorfólia dupla fúvási eljárással készül, ezáltal javul a húzószilárdsága, a fólia rugalmasabb, zárási tulajdonságai is javulnak. Ami nagyon lényeges jellemző, hogy a külső mechanikai hatással szemben ellenállóbb, sokkal nehezebben lyukad ki, amikor éles tárggyal kerül kapcsolatba, akár kívülről, akár belülről érje az éles nyomás. A technikai tulajdonságai révén a poliolefin zsugorfólia jó l ehetőség arra, hogy a legkülönbözőbb anyagú és formájú áruk biztonságosan legyenek gyűjtőcsomagolásra alkalmasak. A poliolefin zsugorfólia szélessége 250-600 mm.Vastagsága 12,5-19 my.

 

 

 

A PVC zsugorfólia előnye a többi zsugorfóliával szemben, hogy mechanikai szilárdsága, valamint fényáteresztő képessége jóval magasabb a többi zsugorfóliánál. További előnye a PVC zsugorfóliának, hogy alacsonyabb hőmérsékleten és gyorsabban zsugorodik. A PVC zsugorfólia egyedülálló áttetszőséggel rendelkezik, valamint sokkal nagyobb a csillogása, ami a becsomagolt árukészlet esztétikai értékét nagymértékben megnöveli.A PVC zsugorfólia szélessége 150-500 mm.Vastagsága 19-30 my.

 

 

Online katalógusok
Ajánlatkérés

Termékek

Légpárnás,- habfólia
Egyedi igény szerint készítünk méretre tasakokat és fólialapokat is...
Fóliák
Agrofóliák, takarófóliák, PE tömlők, háztartási és élelmiszer csomagoló fóliák...
Sztreccsfóliák
Kézi sztreccsfólia, Mini sztreccsfólia, Gépi sztreccsfólia...
Zsugorfóliák
Zsugorfóliák, zsugorsapkák, polietilén, poliefilén és PVC fóliák...
Műanyag tasakok, táskák, zsákok
HDPE, LDPE tasakok (ESD), lapravágott, tépős rollos, ADR zsákok...
Ragasztószalagok
Polipropilén: könnyű és közepesen súlyos dobozokhoz, PVC: nehéz...
Papíráruk
Hullámpapírok, karton dobozok, pizzás dobozok, csomagoló papírok...
Műanyag-, és egyéb áruk
Raklapok, rekeszek, ládák, hordók, dézsák tároló boxok, vödrök, kannák...
Pántszalagok, kötözők
Polipropilén, PET szalagok, Textil szalagok, Acél szalagok...

GAZDASÁGOS ÁR

Közvetlenül a gyártótól olcsóbb

Környezetvédelem

Használt csomagolóanyag visszavásárlás

SZAKÉRTŐI GÁRDA

Hozzáértő munkatársak minden területen

Készítette: Karma Interactive
Minden jog fenntartva