Termékek - Műanyag tasakok, táskák, zsákok

A tasakok kiválóan alkalmasak kisméretű tárgyak és élelmiszerek csomagolására egyaránt. Anyaguk lehet HDPE,LDPE,PA/PE, BOPP. Egyszerűen és gyorsan zárhatóak, víztiszta kivitelük miatt jól látható a tasak tartalma. Napjaink legegyszerűbb szállító és csomagoló eszköze a kisebb csomagok számára a táska. Anyagát, színét és teherbírását illetően sokféle lehet. Cégünk megpróbál a vevők igényeihez igazodva széles áruválasztékot tartani ezekből. 

 

A csomagolási célú anyagok legdinamikusabban fejlődő csoportját a műanyagok alkotják. Felhasználásuk a gazdaságilag fejlett országokban folyamatos növekedést mutat, az összes csomagolószer értékarányában mindenütt meghaladja a 30%-ot. A csomagolószerek piacán megfigyelhető előretörésük elsősorban az üveg, és kisebb mértékben a fém csomagolások háttérbe szorításával egyidejű. A tendencia megfigyelhető a hazai csomagolószer-felhasználásban is: a műanyag csomagolószerek értékben 65%-os, míg mennyiségben mérve 71%-os növekedést értek el az elmúlt tíz év során. Magyarországon az egy főre eső felhasználás körülbelül 17 kg évente.

A műanyagok mesterséges úton előállított, vagy átalakított óriásmolekulájú anyagok, szerves polimerek. Jelen vannak életünk szinte minden fontos területén a háztartásokban, a járművekben, az egészségügyben, az elektronikában, az űrkutatásban stb. A feldolgozási technológiájuk alapján a műanyagokat alapvetően két fő csoportra lehet osztani (bár vannak ma már átmenetet képező műanyagok): a hőre keményedő (thermoset), a hőre lágyuló (thermoplastics), illetve a rugalmas műanyagokra.

A BIG BAG műanyag zsákok főként ömlesztett, vagy kicsire darabolt áruk tárolására, szállítására alkalmasak.

Előnye:

  • könnyű tárolás
  • egyszerű, áttekinthető nyilvántartás
  • rugalmas szállítási lehetőségek
  • egyszerű mozgatás (elegendő egy megfelelő targonca, nem kell speciális rakodó gépekbe beruházni.)

A BIG BAG zsákok kialakítása a legkülönbözőbb igényeknek is megfelelnek, kialakításuk szerint a következő típusokba soroljuk őket:

Felül nyitott, alul zárt fenék:felül nyitott, alul ürítő cső:felül szoknya, alul zárt fenék:

Felül szoknya, alul ürítő cső:felül töltő cső, alul zárt fenék:felül töltő cső, alul ürítő cső:

Online katalógusok
Ajánlatkérés

GAZDASÁGOS ÁR

Közvetlenül a gyártótól olcsóbb

Környezetvédelem

Használt csomagolóanyag visszavásárlás

SZAKÉRTŐI GÁRDA

Hozzáértő munkatársak minden területen

Készítette: KARMA Interactive
Minden jog fenntartva