Termékek - Sztreccsfóliák

A sztreccsfólia vagy sztreccsfilm egy magas nyújthatósággal rendelkező polietilén (műanyag) fólia melynek használata az egyik legolcsóbb, leggyorsabb módja a raklapon történő rögzítésnek. A szakadási nyúláson belül rugalmas, nagy összetartó erővel és tapadással bír. Megvédi a terméket a nedvességtől, a lopás ellen és stabilan tartja a kartonokat, ládákat a raklapon. Könnyű kezelni  és gazdaságos. Nem összetévesztendő a zsugorfóliával, amit általában lazán hordanak fel az egységrakatokra és a közölt hő hatására fellépő mechanikus zsugorodás biztosítja az összetartó erőt. A sztreccsfólia felhasználása nagyon sokféle áru esetében a legoptimálisabb lehetőséget nyújtja a csomagolás területén. A kialakított egységrakatok raktározása is jóval egyszerűbbé válik, mivel transzparens változatoknál szemmel is jól látható, hogy mit rejt a sztreccsfóliába csomagoltárukészlet, míg a színezett (pl. kék vagy fekete) változatokkal biztonsági okokból a bel-tartalom elrejthető az avatatlan szemek elől.

Legnépszerűbb standard és budget sztreccsfóliáink egész évben készleten tartjuk, így akár nagykereskedelmi mennyiségben is folyamatosan tudunk teljesíteni ipari vevő és viszonteladók felé. Mennyiség arányos rendelés esetén kedvezményes árakat tudunk biztosítani. Egyedi fólia és mennyiségi igények esetén mindig keresse kollégánkat.

Kézi sztreccsfóliák
 Méret            Színek         Vastagság
 Standard 150%, 500 mm-es, 2 és 2,5 kg-os tekercsek vagy egyedi méretben (max 3kg) is.  Transzparens,
fehér, fekete
 12 - 23 m 

 

Mini sztreccsfóliák (kézigránát kivitel)
 Méret            Színek         Vastagság
 370g fólia 100+50mm vagy 100+100mm csévén
- transzparens vagy színezett
 Transzparens  12 - 23 my

 

Gépi sztreccsfóliák
 Méret            Színek         Vastagság
Standard 150%, 500 mm-es, bruttó 16 kg-os tekercsek, csévesúlyok 1650 g, 1750g
 Transzparens, fehér, fekete  12 - 23 my
Nagynyúlású 200-250%, 500 mm-es, bruttó 16 kg-os tekercsek, csévesúlyok 1650 g, 1750g  Transzparens, fehér, fekete 23 - 25 my

 

NINCS A TÁBLÁZATBAN A FÓLIA, AMIRE SZÜKSÉGE LENNE?
MI LEGYÁRTJUK!
É+36 92 596 240

 

 

A sztreccsfólia alapanyaga lineáris alacsony sűrűségű polietilén és telítetlen szénhidrogének ( alfa-alkének ) melyek aránya a fólia egyik leglényegesebb tulajdonságát, a nyújthatóságot befolyásolják.
Legáltalánosabb vastagságuk 17-25my ám a piacon egyre népszerűbbek az ennél vékonyabb, akár 9my-os változatok is. Nyúlásuk a mindennapos használatban a fóliázandó rakatok függvényében 120 és 300% között mozog.

A megfelelő sztreccsfólia kiválasztásakor figyelembe kell venni az alábbiakat:

  • felhasználás: kézi vagy gépi
  • gépi felhasználás esetén nyújtható vagy előnyújtott / rigid változatok 
  • rakomány súlya, szállítási mód

Online katalógusok
Ajánlatkérés

GAZDASÁGOS ÁR

Közvetlenül a gyártótól olcsóbb

Környezetvédelem

Használt csomagolóanyag visszavásárlás

SZAKÉRTŐI GÁRDA

Hozzáértő munkatársak minden területen

Készítette: KARMA Interactive
Minden jog fenntartva