Termékek - Csomagoló ragasztószalag

A tesa ragasztási rendszerének eredetileg a természetes gumin alapultak. A ragasztóanyagok több mint 100 éves kutatásának és fejlesztésének köszönhetően különböző módszereket fejlesztettek ki az eltérő igényeknek megfelelően. Nagy előrelépés volt az öregedésnek jobban ellenálló akril ragasztóanygaok használata, melyeket a feladatnak megfelelően tisztítottak vagy módosítottak (pl. összekeverték gyantával). A legtöbb tesa gumi és akril ragasztóanyag szerves oldószer segítségével kerül a hordozóra, míg néhány akril ragasztóanyag diszperziós módszerrel kerül felhordásra.

ezen a rendszeren felül kifejlesztettük szintetikus gumi ragasztóanyagokat, melyek a legtöbb esetben úgynevezett hot-melt kenési eljárással kerülnek felhordásra. Ez az eljárás oldószer nélküli folyamat. 

 

É + 36 30 530 8940 4KERESKEDELMI MENNYISÉGŰ RENDELÉS ESETÉN KÉRJE EGYEDI AJÁNLATAINKAT

 

A csomagoló ragasztószalagokról

Mióta könnyebb lett az internetes áruházakba visszaküldeni a termékeket, az ilyen irányú csomagforgalom is jelentősen megnőtt. Ez azt jelenti, hogy a háztartások sokkal gyakrabban adnak fel csomagot és ehhez megfelelő csomagolószalagra van szükségük. Itt jövünk mi a képbe. Szakértők vagyunk a csúcsminőségű ragasztási megoldásokban, mint például a PVC vagy PP csomagolószalagok, a víztiszta és papíralapú csomagolószalagok: minden feladathoz a megfelelő szalagot.

Csomagok biztonságos és esztétikus lezárása

További tudnivalók a fogyasztói termékeinkrőlCsomagolószalagjaink legfontosabb jellemzője nyilvánvalóan a tapadóerejük. A kiemelkedő tesa ragasztástechnikának köszönhetően megbízhatóan és biztonságosan zárhatja le csomagjait. A tapadási teljesítmény mellett az esztétikus megjelenés is fontos számunkra. Ezért kínáljuk csomagolószalagjainkat több változatban. Végül is nem árt, ha a címzett örömmel veszi kézbe a szép kinézetű csomagot. Végezetül pedig gondot fordítunk a könnyű használatra, hogy minden ragasztószalagot problémamentesen használhasson.

 A kartonzáró szalagot még könnyebb használni a csomagolószalag-adagolóval

Csomagolószalagjainkkal gyorsan, biztonságosan és kényelmesen küldheti csomagjait. Ha gyakran küld csomagot, meg kell fontolnia a csomagolószalag adagoló vásárlását is, mert ez még inkább leegyszerűsíti a csomagolást. Természetesen a csomagolószalag a tökéletes választás akkor is, amikor költözésnél kell dobozokat lezárni.

Kapcsolódó termékek

Online katalógusok
Ajánlatkérés

GAZDASÁGOS ÁR

Közvetlenül a gyártótól olcsóbb

Környezetvédelem

Használt csomagolóanyag visszavásárlás

SZAKÉRTŐI GÁRDA

Hozzáértő munkatársak minden területen

Készítette: KARMA Interactive
Minden jog fenntartva